Ahmad's FotoPage

By: Anjang Creacis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Nov-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
besday

mizz mimie


Friday, 8-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ramli Sarip Istana Budaya Part II (Press Preview)

 
Brader Rosli (sweet charity)
sidang akhbar
View all 18 photos...
Denga lagu lama2 best gak.. ntah bile la lagi IB nak bwk show melayu lagi.. pas ni kalau Search ke main ok gak.


Thursday, 7-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ramli Sarip Istana Budaya Part I (Press Preview)

sejuta wajah
 
istilah bercinta
View all 24 photos...
hahaha rugi sape tak nengokkk.. lbh power dari konsert G3 malmsteen steve vai ngan joe satriani tuh.. bayangkanla 3 otai gitaris man keedal, rosli mohalim (sweet charity) Ryan (godbless) main sekali pas tu ada lak orcestraaaaa.. pas tu main lak kat istana budaya.. nak apa lagi.. 10 tahun skali lak tu.. pehhh


Tuesday, 15-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Subhanallah

 
 
cube perati betul2 pokok ni bentuk apa.. pokok ni dulu idup kat salah satu felda kat selangor.. ni la pokok rambutan


Monday, 14-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bunga mak aku...

 
 
 
View all 14 photos...
terkejut gak mak aku bile aku tetibe rajin belek bunga dia.. biasenya nak suruh tolong siram pun payah.. mesti dia ckp aku ni buang tebiat hehe


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net